Producér Redi-Rock forstøbte blokke


Forsyn dine kunder med Redi-Rock støttemure

Støttemure bygges overalt, uanset om du bor i bjergene, ved kysten eller om der er fladt som en pandekage. Infrastrukturudvikling kræver plads og det kræver ofte støttemure at skabe brugbar plads. Spørgsmålet er - hvem leverer disse støttemursløsninger til din kundekreds?

Tror du denne person kunne blive dig? Udfyld formularen for at få nærmere detaljer om licensering.

Få licensdetaljer

Imødekom efterspørgslen fra din kundekreds ved at udbyde Redi-Rock systemet


Tyngdekraftsstøttemure

Redi-Rock tyngdekraftsstøttemure bruger blokkens vægt til at holde jorden på plads. Tyngdekraftsstøttemure giver dig mulighed for at tilbyde en løsning, der ikke kræver forstærkning, minimerer adgangsveje og størrelsen af det nødvendige udgravningsarbejde.

Forstærkede mure

Redi-Rock Positive Connection blokke gør det muligt at bygge endnu højere mure med et system som har praktisk talt nul chance for en forbindelsesfejl da nettet går gennem blokken.

Fritstående vægge og tilbehør

Afslut ethvert projekt med koordinerende fritstående blokke eller tilbehør som sikrer helhedsindtrykket. Alle fritstående blokke og alt tilbehør passer perfekt til resten af blokkene i Redi-Rock systemet.

Få mere at vide om Redi-Rock


Hvad er forretningsmuligheden? (EN)

Hvordan er produktionsprocessen? (EN)

Din rolle som licenstager


Salg

Nøglen til succes med Redi-Rock er for hver producent at have en dedikeret teknisk salgsperson, som fokuserer på Redi-Rock og håndterer præsentationer, tilbud, igangsættelse og installationsassistance. Redi-Rock stiller så uddannelse, værktøjer og marketingssupport til rådighed for at hjælpe dig med at blive den førende ekspert i støttemure i dit område!

Produktion

Som Redi-Rock producent, producerer du Redi-Rock produkter til dit lokale marked! Det vigtige er, at dine Redi-Rock produkter lever op til de nyeste specifikationer, så kunder over hele verden kan have tillid til Redi-Rocks produkter. Lager og levering er også en vigtig del af din rolle!

Vores rolle som licensgiver


Ingeniørmæssige ressourcer

Redi-Rock er et ingeniørdesignet produkt, og ingeniørteamet har opbygget en betydelig række værktøjer og ressourcer der står til rådighed for at hjælpe dig med at markedsføre og sælge Redi-Rock. Ingeniørteamet er også en væsentlig del af den fortløbende forskning og udvikling der har til formål at bevare Redi-Rocks position som frontløber inden for innovation på støttemursområdet.

Salgs- og marketingssupport

For at få projekter, må man også have gode kundeemner. Redi-Rock vil teame dig op med en forretningskonsulent som vil hjælpe dig med at lære mere om salg af Redi-Rock og med at etablere værdifulde markeder i dit område. Du vil også have adgang til markedsføringsmaterialer, som kan målrettes af dig samt vejledning om, hvordan du effektivt kan markedsføre dig sammen med Redi-Rock.

Redi-Rock uddannelse

Redi-Rock netværket omfatter 130 producenter med stor erfaring i at sælge og producere Redi-Rock produkter. Du kan mødes med andre producenter ved forskellige regionale og internationale møder, hvor man lærer fra hinanden, hvad der virker, hvad der ikke virker og hvordan man kan opbygge en stærkere forretning.

Redi-Rock projekter i Europa, New Zealand og Sydkorea


PC Systemmur til havnefront

Sted: Rhyl, Nordwales, Storbrittanien

Producent: CPM Group

To måneder efter konstruktionen af denne havnefront var færdiggjort, hærgede voldsomme storme Storbrittanien og ødelagde nærliggende infrastruktur. Ingeniørerne designede havnen med Redi-Rock Positive Connection (PC) systemet og støttemuren holdt så godt at Redi-Rock derefter blev brugt til yderligere projekter i byen.

Vejreparationer i New Zealand

Sted: Gisborne, New Zealand

Producent: Duracrete

Efter en voldsom storm havde skyldet dele af en vej i Gisborne, New Zealand væk, blev der konstrueret en Redi-Rock tyngdekraftsstøttemur til at agere som en befæstning i den underminerede hældning og den underliggende klippe. Installatører placerede materiale bag muren for at fylde det eroderede område op og bringe stabilitet tilbage til kystlinjen. Muren nåede højder på 6,4 meter og blev installeret på 10 dage.

Yongsan City Park legeplads

Sted: Seoul, Sydkorea

Producent: Sekogeo

Da en traditionel stenmur var kollapset og truede en eksisterende legeplads og en vej måtte Daewoo Engineering & Construction komme frem til en her og nu løsning der også ville holde i det lange løb. Redi-Rock tyngdekraftssystemet blev valgt, fordi det kan installeres hurtigt, kræver minimal udgravning og fordi æstetikken i systemets Ledgestone tekstur passede godt sammen med eksisterende mure i nærheden.

Hvad siger andre producenter om Redi-Rock?


Mere end 130 producenter i USA, Canada, England, Nordirland, Spanien, Australien, New Zealand, Rusland, Frankrig, Algeriet og Sydkorea har besluttet at tilføje Redi-Rock til deres produktsortiment. Hør hvad de har at sige om, hvorfor de valgte Redi-Rock og hvordan deres forretning drager fordel af dette.

“Jeg kiggede på andre store blokudformningssystemer men valgte Redi-Rock fordi jeg dermed kunne udbyde noget helt nyt i Frankrig. Ved at have en licens, har vi den tekniske dokumentation vi har brug for til at kunne hjælpe vores kunder med at designe deres mure enklere. Det gør det muligt for os at besvare deres spørgsmål og imødekomme deres behov.”

Vincent Lachaux Ejer af Lachaux Beton Brive la Gaillarde, Frankrig

"I New Zealand er de traditionelle systemer tømmer, udfyldningssten, naturlig klippe og Gabion vægge... men folk er begyndt at se fordelene ved Redi-Rock, hvordan det kan etableres så meget hurtigere og bedre og også ser bedre ud. Det er gennemtestet og har bevist sit værd, vi er meget tilfredse med det, softwaren er fantastisk og det er en meget praktisk løsning."

David Hepburn Salgsrepræsentant for Duracrete New Zealand

Få licensdetaljer