Executați blocuri prefabricate Redi-Rock


Aprovizionați-vă piața cu ziduri de sprijin Redi-Rock

Zidurile de sprijin sunt construite fie că locuiți în munți, pe coastă sau în locuri drepte ca în palmă. Dezvoltarea infrastructurii necesită spațiu, iar crearea unui spațiu util necesită adesea ziduri de sprijin. Întrebarea este: cine furnizează aceste soluții de ziduri de sprijin pe piața dvs.?

Credeți că ați putea fi dvs. această persoană? Completați formularul pentru a obține detalii despre licențiere.

Obțineți detalii despre licențiere

Satisfaceți cerințele pieței dvs. prin furnizarea sistemului Redi-Rock


Baraje de greutate

Barajele de greutate Redi-Rock se bazează pe greutatea blocului pentru a reține pământul. Barajele de greutate vă oferă posibilitatea de a oferi o soluție care nu necesită întăriri, reduce la minimum servitutea de trecere și diminuează cantitatea de excavări necesare.

Pereți consolidați

Blocurile Redi-Rock Positive Connection vă permit să construiți pereți chiar mai înalți cu un sistem care nu are practic nicio șansă de a prezenta defecțiuni de conexiune, deoarece grilajul se înfășoară prin bloc.

Pereți și accesorii neancorate

Finalizați orice proiect cu blocuri sau accesorii de coordonare neancorate pentru a oferi un aspect complet. Toate blocurile și accesoriile neancorate se potrivesc perfect cu celelalte blocuri din sistemul Redi-Rock.

Aflați mai multe despre Redi-Rock


Care este oportunitatea de afaceri? (EN)

Care este procesul de producție? (EN)

Rolul dvs. în calitate de licențiat


Vânzări

Cheia succesului cu Redi-Rock este ca fiecare producător să numească o persoană dedicată, specializată în vânzări tehnice, care să se concentreze asupra produselor Redi-Rock și să se ocupe de prezentări, oferte, demarări și asistență pentru instalare. Redi-Rock va oferi apoi instruire, unelte și suport de marketing pentru a vă ajuta să deveniți ghidul preferat pentru ziduri de sprijin în zona dvs.!

Producție

În calitate de producător Redi Rock, realizați produse Redi-Rock pentru piața locală! Este important ca produsele dvs. Redi-Rock să respecte cele mai recente specificații, astfel încât clienții din întreaga lume să aibă încredere în performanța Redi-Rock. Stocurile și livrarea reprezintă o parte esențială a rolului dvs.!

Rolul nostru în calitate de licențiator


Resurse de inginerie

Redi-Rock este un produs prelucrat, iar echipa de inginerie a construit o suită robustă de unelte și resurse disponibile pentru a vă ajuta să promovați și să vindeți Redi-Rock. Echipa de inginerie este, de asemenea, esențială în cercetarea și dezvoltarea permanentă, pentru a menține Redi-Rock în fruntea inovației privind zidurile de sprijin.

Sprijin pentru vânzări și marketing

Pentru a obține proiecte, aveți nevoie de oportunități excelente. Redi-Rock vă va pune la dispoziție un consultant de afaceri pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre vânzările Redi-Rock și pentru a vă ajuta să vă stabiliți piețe valoroase în zona dvs. Veți avea, de asemenea, acces la materiale de marketing care pot fi personalizate de dvs., precum și îndrumări pentru o colaborare eficientă cu Redi-Rock.

Instruire Redi-Rock

Rețeaua Redi-Rock include 130 de producători care au o vastă experiență în vânzarea și realizarea produselor Redi-Rock. Faceți cunoștință cu producători la diferite întâlniri regionale sau internaționale pentru a afla unii de la alții despre ceea ce funcționează și ce nu, precum și despre modul în care puteți să construiți afaceri mai puternice.

Proiecte Redi-Rock în Europa, Noua Zeelandă și Coreea de Sud


Sistem de perete PC pentru un port oceanic

Locația: Rhyl, North Wales, Regatul Unit

Producător: CPM Group

La două luni după finalizarea construcției acestui zid portuar, furtuni masive au lovit Regatul Unit, distrugând complet infrastructura din apropiere. Inginerii au proiectat portul cu sistemul Redi-Rock Positive Connection (PC), iar peretele a rezistat atât de bine furtunii, încât Redi-Rock a fost folosit pentru proiecte suplimentare în întreg orașul.

Reparații rutiere în Noua Zeelandă

Locația: Gisborne, Noua Zeelandă

Producător: Duracrete

După ce o furtună puternică a distrus o parte din acest drum din Gisborne, Noua Zeelandă, o barieră de greutate Redi-Rock a fost construită pentru a acționa ca o placă de armătură pentru panta distrusă și stânca de dedesubt. Instalatorii au amplasat material în spatele zidului pentru a umple zona erodată și a reface stabilitatea liniei de coastă. Peretele a ajuns la înălțimi de 6,4 metri și a fost instalat în 10 zile.

Loc de joacă într-un parc din orașul Yongsan

Locația: Seul, Coreea de Sud

Producător: Sekogeo

Când un zid tradițional de piatră s-a prăbușit, amenințând un loc de joacă și o șosea existentă, Daewoo Engineering & Construction a trebuit să vină cu o soluție imediată și totuși.

Ce spun alți producători despre Redi-Rock?


Peste 130 de producători din Statele Unite, Canada, Anglia, Irlanda de Nord, Spania, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Franța, Algeria și Republica Coreea au decis să adauge Redi-Rock la ofertele lor de produse. Iată ce au de spus despre motivul pentru care au ales Redi-Rock și cum a beneficiat afacerea lor de aceasta.

“Am examinat și alte sisteme de formare cu blocuri mari, dar am ales Redi-Rock pentru că mi-a permis să ofer ceva cu totul nou în Franța. Prin acordarea licenței, dispunem de documentația tehnică de care avem nevoie pentru a ne ajuta clienții să simplifice proiectarea zidurilor. Ne ajută să le răspundem la întrebări și să le satisfacem nevoile”

Vincent Lachaux Proprietar al companiei Lachaux Beton Brive la Gaillarde, Franța

"În Noua Zeelandă sistemele tradiționale sunt zidurile din cherestea, piatră concasată, piatră naturală și gabioane... dar oamenii încep să vadă avantajele Redi-Rock, deoarece se realizează mult mai repede, mai bine și arată mai plăcut. Este un produs încercat și cu rezultate dovedite, îl utilizăm cu încredere, software-ul este excelent și este o soluție foarte practică."

David Hepburn Reprezentant de vânzări pentru Duracrete Noua Zeelandă

Obtineti detalii despre licentiere