Geprefabriceerde blokken van Redi-Rock maken


Voorzie uw klanten van keermuren die zijn gemaakt van Redi-Rock

Keermuren worden gebruikt in de bergen, aan de kust, of op plekken die zo plat zijn als een dubbeltje. Voor infrastructuurprojecten is ruimte nodig. En om bruikbare ruimte te creëren, zijn keermuren vaak onmisbaar. De vraag is wie deze oplossingen voor keermuren op uw markt aanbiedt?

Zou u dat niet kunnen zijn? Vul het formulier in voor meer informatie over de licenties.

Licentie-informatie ontvangen

Kom tegemoet aan de vraag van uw klanten met het Redi-Rock-systeem


Muren op basis van zwaartekracht

De zwaartekrachtmuren van Redi-Rock houden de grond tegen dankzij het gewicht van de blokken. Keermuren op zwaartekrachtbasis zijn een oplossing waarvoor geen versterking vereist is. Ook worden problemen met het recht van overpad en de hoeveelheid graafwerk tot een minimum beperkt.

Versterkte muren

Met de positieve verbindingsblokken van Redi-Rock kunt u nog hogere muren bouwen. Omdat het raster door de blokken heen loopt, is de kans op problemen met de verbinding miniem.

Vrijstaande muren en accessoires

Rond elk project af met bijpassende vrijstaande blokken of accessoires, zodat alles er netjes uitziet. Alle vrijstaande blokken en accessoires sluiten naadloos aan op de andere blokken van het Redi-Rock-systeem.

Meer informatie over Redi-Rock


Wat zijn de kansen voor uw bedrijf? (EN)

Hoe zit het met het productieproces? (EN)

Uw rol als licentiehouder


Sales

De sleutel tot succes met Redi-Rock is dat elke fabrikant een speciale technische salesmedewerker van Redi-Rock heeft die verantwoordelijk is voor de presentaties, offertes, projectstart en installatieassistentie. Redi-Rock zorgt er dan voor dat de training, tools en marketingsupport beschikbaar zijn, zodat u dé specialist wordt in keermuren van uw regio!

Productie

Als fabrikant van Redi-Rock produceert u de Redi-Rock-producten voor uw lokale markt. Uw Redi-Rock-producten moeten wel voldoen aan de nieuwste specificaties, zodat klanten wereldwijd kunnen rekenen op de kwaliteit van Redi-Rock. Inventaris en levering zijn ook belangrijke componenten van uw rol.

Onze rol als licentieverstrekker


Technische hulpmiddelen

Redi-Rock is een technisch product. Daarom heeft het technische team een robuuste set gereedschap en hulpmiddelen tot zijn beschikking waarmee u Redi-Rock kunt promoten en verkopen. Het technische team speelt bovendien een cruciale rol bij het doorlopende onderzoek en de ontwikkeling, zodat Redi-Rock altijd een voorloper blijft op het gebied van keermuren.

Sales- en marketingsupport

Voor projecten hebt u geweldige leads nodig. Redi-Rock brengt u in contact met een bedrijfsconsultant, zodat u meer te weten kunt komen over de verkoop van Redi-Rock en waardevolle markten kunt opzetten in uw regio. Ook ontvangt u marketingmaterialen die u kunt aanpassen, evenals advies over hoe u de co-branding met Redi-Rock het beste kunt regelen.

Redi-Rock Training

Het Redi-Rock-netwerk bestaat uit 130 fabrikanten met veel ervaring in het verkopen en maken van Redi-Rock-producten. Leer andere fabrikanten kennen tijdens diverse regionale of internationale bijeenkomsten en kom van elkaar te weten wat werkt, wat niet werkt en hoe u uw bedrijf nog gezonder kunt maken.

Redi-Rock-projecten in Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea


PC-systeemmuur voor Ocean Marina

Locatie: Rhyl, noorden van Wales, Verenigd Koninkrijk

Fabrikant: CPM Group

Twee maanden na de bouw van deze zeewand, kwamen enkele enorme stormen aan land hier in het Verenigd Koninkrijk, waardoor de nabije infrastructuur volledig werd verwoest. Ingenieurs hebben bij het ontwerp van de haven Redi-Rocks PC-systeem (Positive Connection) gebruikt. De muur presteerde zo goed, dat Redi-Rock ook bij allerlei andere projecten in de stad is ingezet.

Wegherstel in Nieuw-Zeeland

Locatie: Gisborne, Nieuw-Zeeland

Fabrikant: Duracrete

Toen een zware storm een deel van deze weg in Gisborne, Nieuw-Zeeland had weggevaagd, zijn met een muur op basis van zwaartekracht de weggestroomde helling en de rotsen eronder versterkt. De monteurs hebben materiaal achter de muur toegevoegd om het geërodeerde gebied op te vullen en de kustlijn weer stabiel te krijgen. De 6,4 meter hoge muur is in tien dagen opgezet.

Speeltuin in een park van Yongsan

Locatie: Seoul, Zuid-Korea

Fabrikant: Sekogeo

Toen een traditionele stenen wand ineenstortte, met een gevaarlijke situatie tot gevolg voor een speeltuin en een weg, moest Daewoo Engineering & Construction onmiddellijk met een duurzame oplossing op de proppen komen. Het bedrijf koos voor het zwaartekrachtsysteem van Redi-Rock vanwege de snelle installatie, de minimale graafwerkzaamheden en omdat het leistenen uiterlijk goed paste bij andere bestaande muren in de buurt.

Wat hebben andere fabrikanten te zeggen over Redi-Rock?


Meer dan 130 fabrikanten in de Verenigde Staten, Canada, Engeland, Noord-Ierland, Spanje, Australië, Nieuw-Zeeland, Rusland, Frankrijk, Algerije en Zuid-Korea hebben Redi-Rock toegevoegd aan hun aanbod. Ontdek waarom ze voor Redi-Rock hebben gekozen en wat de impact is geweest voor hun bedrijf.

“Ik heb de andere systemen met grote blokken bekeken, maar uiteindelijk voor Redi-Rock gekozen omdat dit hier in Frankrijk een compleet nieuwe invalshoek is. Dankzij de licentie hebben we de technische informatie waarmee onze klanten het ontwerp van hun muren kunnen vereenvoudigen. En wij kunnen hun vragen beantwoorden en voldoen aan hun behoeften.”

Vincent Lachaux Eigenaar van Lachaux Beton Brive la Gaillarde, Frankrijk

"Voor veel systemen in Nieuw-Zeeland gebruikt men traditioneel vaak hout, sluitstenen, natuursteen en schanskorven… Maar steeds vaker zien mensen wat de voordelen zijn van Redi-Rock, dat sneller en beter kan worden geïnstalleerd, en er mooier uitziet. Het systeem heeft zijn sporen verdiend, we hoeven ons geen zorgen te maken, de software is geweldig en het is een buitengewoon praktische oplossing."

David Hepburn Salesmedewerker voor Duracrete Nieuw-Zeeland

Licentie-informatie ontvangen