Lag Redi-Rock ferdigstøpte blokker


Forsyn markedet ditt med støttemurer av Redi-Rock

Støttemurer bygges både i fjellområder, langs kysten og i innlandet. Infrastrukturutvikling krever plass, og for å skape plass som kan utnyttes kreves det ofte støttemurer. Spørsmålet er – hvem leverer støttemurløsninger i markedet ditt?

Tror du denne personen kunne være deg? Fyll ut skjemaet for å motta informasjon om lisensiering.

Få informasjon om lisensiering

Møt etterspørselen i markedet ditt ved å tilby Redi-Rock-systemet


Tyngdekraftvegger

Redi-Rock-tyngdekraftvegger er basert på at blokkenes vekt skal holde jorden på plass. Tyngdekraftstøttemurer gir deg mulighet til å tilby en løsning som ikke krever forsterkning, minimerer krav til tilgangsrett og reduserer mengden utgraving som trengs.

Forsterkede vegger

Redi-Rock Positive Connection-blokker tillater deg å bygge enda større vegger med et system som praktisk talt ikke kan svikte på grunn av stålskjelettet som går gjennom blokkene.

Frittstående vegger og tilbehør

Avslutt ethvert prosjekt med koordinerende frittstående blokker eller tilbehør for å gi et avsluttet og pent utseende. Alle frittstående blokker og tilbehør passer sømløst inn med de andre blokkene i Redi-Rock-systemet.

Finn ut mer om Redi-Rock


Hva er forretningsmuligheten? (EN)

Hva er produksjonsprosessen? (EN)

Din rolle som lisenshaver


Salg

Nøkkelen til suksess med Redi-Rock er at hver produsent har en dedikert salgsperson som fokuserer på Redi-Rock og håndterer presentasjoner, tilbud, take-offs og installeringsassistense. Redi-Rock vil levere trening, verktøy og markedsføringsstøtte for å bistå deg i å bli kjent som personen å henvende seg til når det gjelder støttemurer i ditt område!!

Produksjon

Som Redi-Rock-produsent produserer du Redi-Rock for det lokale markedet ditt! Det viktige er at dine Redi-Rock-produkter møter de nyeste spesifikasjonene, slik at kunder over hele verden kan ha tillit til Redi-Rocks ytelse. Lager og levering er nøkkelelementer i rolle din også!

Din rolle som lisenshaver


Engineeringressurser

Redi-Rock er et konstruert produkt, og konstruksjonsteamet har bygget en robust portefølje av verktøy og ressurser som er tilgjengelig for å hjelpe deg med å promotere og selge Redi-Rock. Engineeringteamet spiller også en viktig rolle i forskning og utvikling for å sørge for at Redi-Rock alltid ligger i forkant når det gjelder innovasjon innenfor støttemurer.

Salg og markedsføring

For å vinne prosjekter trenger du gode leads. Redi-Rock kobler deg til en business-konsulent for å hjelpe deg å lære mer om salg av Redi-Rock og for å bistå deg i etablering av verdifulle markeder i området ditt. Du vil også få tilgang til markedsføringsmaterialer som kan tilpasses av deg såvel som veiledning i hvordan du effektivt kan etablere fellesbranding med Redi-Rock.

Redi-Rock-trening

Redi-Rock-nettverket omfatter 130 produsenter som har lang erfaring med å selge og lage Redi-Rock-produkter. Møt andre produsenter på regionale eller internasjonale møter slik at dere kan lære av hverandre om hva som fungerer, hva som ikke fungerer og hvordan dere kan bygge sterkere bedrifter.

Redi-Rock-prosjekter i Europa, New Zealand og Sør-Korea


PC-systemvegg for Ocean Marina

Sted: Rhyl, i Nord-Wales, Storbritannia

Produsent: CPM Group

To måneder etter at konstruksjonen av marinaveggen var over, ble Storbritannia rammet av massive stormer som fullstendig ødela infrastruktur i nærheten. Ingeniører designet havnen med Redi-Rock Positive Connect (PC)-systemet, og veggen motsto stormen så godt at Redi-Rock ble brukt i flere prosjekter over hele byen.

Veireparasjon i New Zealand

Sted: Gisborne, New Zealand

Produsent: Duracrete

Etter at en sterk storm førte til at en del av en vei ble vasket bort i Gisborne, New Zealand, ble en Redi-Rock-gravitasjonsvegg bygget som skulle tjene som en beskyttelsesvegg for skråningen som var vasket ut og for sten under denne. De som installerte plasserte materiale bak veggen for å fylle opp det eroderte området og gi stabilitet til kystlinjen. Veggen var opptil 6,4 meter høy og ble installert på 10 dager.

Yongsan City Park Playground

Sted: Seoul, South Korea

Produsent: Sekogeo

Da en tradisjonell mur av sten kollapset og truet en lekeplass og en vei, måtte Daewoo Engineering & Construction komme opp med en rask, men varig løsning. Redi-Rock-gravitasjonssystemet ble valgt fordi de er raskt å installere, krever minimalt med utgraving, og fordi utseendet til Ledgestone-teksturet passet godt inn med eksisterende vegger i nærheten.

Hva sier andre produsenter om Redi-Rock?


Over 130 produsenter i USA, Canada, England, Nord-Irland, Spania, Australia, New Zealand, Russland, Frankrike, Algerie og Sør-Korea har besluttet å legge Redi-Rock til i produktutvalget deres. Hør hva de har å si om hvorfor de valgte Redi-Rock og hvordan bedriftene deres drar nytte av dette.

"Jeg så på andre systemer med store blokker, men valgte Redi-Rock fordi det gjorde det mulig for meg å gjøre noe fullstendig nytt i Frankrike. Ved å lisensiere har vi den dokumentasjonen som skal til for å hjelpe kundene med veggdesignene deres. Det gjør det mulig for oss å besvare spørsmålene deres og møte behovene deres.”

Vincent Lachaux Eier av Lachaux Beton Brive la Gaillarde, Frankrike

"I New Zealand er de tradisjonelle systemene tømmer, keystone, naturlig sten og steintrådkurver ... Men folk begynner å se fordelene med Redi-Rock når det gjelder å gå raskere inn, oppnå kvalitet og samtidig bedre utseende. Det er testet og utprøvet, vi slipper bekymringer ved å bruke det og det er en svært praktisk løsning."

David Hepburn Salgsrepresentant for Duracrete New Zealand

Få informasjon om lisensiering