Правете предварително излети блокове Redi-Rock


Доставяйте подпорни стени Redi-Rock на вашия пазар.

Подпорните стени се строят, без значение дали живеете в планината, на брега или на поляна, равна като тепсия. Разработването на инфраструктура изисква пространство, а създаването на използваемо пространство често изисква подпорни стени. Въпросът е: кой осигурява тези решения с подпорни стени на вашия пазар?

Мислите ли, че това можете да бъдете вие? Попълнете формуляра, за да получите подробности относно лицензирането.

Поискайте подробности за лицензиране

Посрещнете търсенето на вашия пазар, като предоставите системата Redi-Rock


Гравитационни стени

Гравитационните стени Redi-Rock разчитат на тежестта на блока да задържа земята. Гравитационните подпорни стени ви дават възможността да предоставяте решение, което не изисква укрепване, свежда до минимум необходимите разрешителни и намалява количеството необходими изкопни работи.

Укрепени стени

Блоковете Redi-Rock Positive Connection ви позволяват да строите още по-високи стени със система, която няма никакъв шанс за дефект на връзките, тъй като решетката минава през блока.

Свободностоящи стени и аксесоари

Довършете всеки проект с координиране на свободностоящи блокове или аксесоари за завършен външен вид. Всички свободностоящи блокове и аксесоари пасват безгрешно с останалите блокове от системата Redi-Rock.

Научете повече за Redi-Rock


Каква е бизнес възможността? (EN)

Какъв е производственият процес? (EN)

Вашата роля като лицензополучател


Продажби

Ключът към успеха с Redi-Rock е в това всеки производител да има специален технически търговец, който се фокусира върху Redi-Rock и се занимава с презентациите, офертите и съдействието при доставка и монтаж. Redi-Rock след това ще осигури обучения, инструменти и маркетингова поддръжка, за да ви помогне да станете най-търсения експерт по стените във вашата област!

Производство

Като производител на Redi-Rock, вие произвеждате продукти Redi-Rock за вашия пазар! Важното е вашите продукти Redi-Rock да отговарят на най-новите спецификации, за да могат клиентите по цял свят да имат доверие в ефективността на Redi-Rock. Инвентарът и доставката също са ключова част от вашата роля!

Нашата роля като лицензодател


Инженерни ресурси

Redi-Rock е инженерен продукт и инженерният екип е изградил богат набор от инструменти и ресурси, с които да промотирате и продавате Redi-Rock. Инженерният екип също така е много важен за текущите изследвания и разработки, за да държи Redi-Rock в предните редици на иновативността при подпорните стени.

Подкрепа за продажби и маркетинг

За да печелите проекти, трябва да имате добри потенциални клиенти. Redi-Rock ще ви осигури партньорство с бизнес консултант, който ще ви помогне да научите повече за продажбите на Redi-Rock и ще ви помогне да установите ценни пазари във вашата област. Също така ще имате достъп до маркетингови материали, които могат да се персонализират от вас, както и до насоки за това как ефективно да ко-брандирате вашата марка с Redi-Rock.

Обучение за Redi-Rock

Мрежата на Redi-Rock включва 130 производителя с голям опит в продажбите и производството на продукти Redi-Rock. Запознайте се с колеги производители на различни регионални или международни срещи, за да се учите едни от други за това какво действа, какво не действа и да изградите по-силни фирми.

Проекти на Redi-Rock в Европа, Нова Зеландия и Южна Корея


Стена от PC система за океанска марина

Локация: Рил, Северен Уелс, Обединеното кралство

Производител: CPM Group

Два месеца след завършване на тази стена страхотни бури удариха Обединеното кралство и напълно разрушиха околната инфраструктура. Инженерите са разработили пристанището със системата Redi-Rock Positive Connection (PC) и стената е издържала толкова добре на бурята, че започнали да използват Redi-Rock и в други проекти из града.

Ремонт на път в Нова Зеландия

Локация: Гисбърн, Нова Зеландия

Производител: Duracrete

След като тежка буря разрушила част от този път в Гисбърн, Нова Зеландия, била изградена гравитационна стена Redi-Rock, която да действа като броня за свлечения наклон и скалната основа. Монтажниците поставили материал зад стената, за да запълни ерозираната област и да върне стабилността на бреговата линия. Стената достигнала височина от 6,4 метра и била монтирана за 10 дни.

Площадка за игри в градския парк в Йонгсан

Локация: Сеул, Южна Корея

Производител: Sekogeo

Когато една традиционна каменна стена се срутила и се превърнала в заплаха за съществуващата игрална площадка и път, Daewoo Engineering & Construction трябвало да измислят незабавно, но трайно решение. Те избрали гравитационната система Redi-Rock, защото тя се монтира бързо, изисква минимални изкопни работи, а естетиката на текстурата като с облицовъчен камък се връзвала добре с наличните стени наоколо.

Какво казват други производители за Redi-Rock?


Над 130 производителя от Съединените щати, Канада, Англия, Северна Ирландия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Франция, Алжир и Корея са решили да добавят Redi-Rock към своя списък с продукти. Чуйте защо са избрали Redi-Rock и как помага това на бизнеса им.

“Гледах другите системи за формиране с едри блокове, но избрах Redi-Rock, защото ми позволи да предложа нещо напълно ново във Франция. Чрез получаването на лиценз имаме техническата документация, необходима за улесняване на дизайна на стените на нашите клиенти. Това ни позволява да отговаряме на въпросите им и да удовлетворяваме нуждите им.”

Венсан Лашо Собственик на Lachaux Beton Brive la Gaillarde, Франция

"В Нова Зеландия традиционните системи са дърво, сводове, естествен камък и габионни стени... но хората започват да виждат предимствата на Redi-Rock и как може да се монтира много по-бързо, по-добре и да изглежда по-хубаво. Марката е изпробвана и надеждна, доказала се е, много сме спокойни с нея, софтуерът е страхотен и като цяло е много практично решение."

Дейвид Хепбърн Търговски представител за Duracrete Нова Зеландия

ПОИСКАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ЛИЦЕНЗИРАНЕ