Tee Redi-Rockin valmiiksi valettuja blokkeja


Tarjoa asiakkaillesi Redi-Rock-tukimuureja

Tukimuureja rakennetaan riippumatta siitä, asuuko vuoristossa, rannikolla tai alueella, joka on tasainen kuin pannukakku. Infrastruktuurin kehittäminen edellyttää tilaa, ja käytettävän tilan luomiseen tarvitaan usein tukimuureja. Kysymys kuuluu—kuka tarjoaa tällaisia tukimuuriratkaisuja markkina-alueellasi?

Luuletko, että se voisit olla sinä? Täytä lomake lisenssitietojen saamiseksi.

Hanki lisenssitiedot

Kohtaa markkinoidesi kysyntä tarjoamalla Redi-Rock-järjestelmiä


Redi-Rock gravity walls

Gravitaatiomuurit

Redi-Rockin gravitaatiomuurit ovat riippuvaisia blokin painosta. Gravitaatiomuurit tarjoavat mahdollisuuden ratkaisuun, joka ei edellytä vahvistuksia, minimoi etuajo-oikeuden ja pienentää tarvittavien kaivuutöiden määrää.

Redi-Rock reinforced walls

Vahvistetut muurit

Redi-Rock Positive Connection -blokit mahdollistavat vieläkin korkeampien muurien rakentamisen järjestelmällä, jossa yhteyshäiriöt ovat käytännössä mahdottomia siksi, että verkko ulottuu blokin läpi.

Redi-Rock freestanding walls and accessories

Vapaasti seisovat muurit ja varusteet

Viimeistele mikä tahansa projekti koordinoimalla vapaasti seisovia blokkeja tai varusteita täydellisen ulkomuodon aikaansaamiseksi. Kaikki vapaasti seisovat blokit ja varusteet sopivat saumattomasti Redi-Rock-järjestelmän muihin blokkeihin.

Lue lisää Redi-Rockista


Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia on tarjolla? (EN)

Millainen tuotantoprosessi on? (EN)

Roolisi valtuutettuna


Redi-Rock sales support

Myynti

Avain Redi-Rockin menestykseen on siinä, että jokaisella valmistajalla on oma Redi-Rockiin keskittyvä tekninen myyntihenkilö, joka hoitaa esittelyt, tarjoukset, projektien käynnistämisen ja asennuksissa avustamisen. Redi-Rock tarjoaa koulutuksen, työkalut ja markkinoinnin tuen, joiden avulla sinusta voi tulla alueesi paras tukimuureihin erikoistunut neuvoja!

Redi-Rock production support

Tuotanto

Redi-Rockin valmistajana sinä tuotat Redi-Rock-tuotteet paikallisille markkinoille! Tärkeää on se, että Redi-Rock-tuotteesi vastaavat tuoreimpia määräyksiä, jotta asiakkaat ympäri maailmaa voisivat luottaa Redi-Rockin suorituskykyyn.Varastointi ja toimitus ovat myös tärkeitä tehtäviäsi!

Roolimme valtuuttajana


Redi-Rock Engineering Resources

Tekniset resurssit

Redi-Rock on tekninen tuote. Tekninen tiimi on luonut monipuolisen valikoiman työkaluja ja resursseja, jotka auttavat sinua Redi-Rockin mainostamisessa ja myymisessä. Tekninen tiimi tekee myös jatkuvasti tutkimus- ja kehitystyötä pitääkseen Redi-Rockin tukimuuri-innovaatioiden kärjessä.

Redi-Rock marketing support

Myynti- ja markkinointituki

Projektien saaminen edellyttää erinomaisia vinkkejä. Redi-Rock yhdistää sinut liiketoimintakonsulttiin, joka kertoo sinulle enemmän Redi-Rockin myymisestä ja auttaa sinua luomaan arvokkaita markkinoita alueellasi. Saat lisäksi pääsyn markkinointimateriaaleihin, joita voit itse räätälöidä, sekä opastusta koskien Redi-Rockin tehokasta co-brändäystä.

Redi-Rock Training

Redi-Rock-koulutus

Redi-Rockin verkosto kattaa 130 valmistajaa, joilla on runsaasti kokemusta Redi-Rock-tuotteiden myymisestä ja valmistamisesta. Valmistajat kohtaavat toisensa erilaisissa alueellisissa ja kansainvälisissä tapaamisissa oppiakseen toisiltaan siitä, mikä toimii ja mikä ei toimi ja kuinka liiketoimintaa voi vahvistaa.

Redi-Rock-projektit Euroopassa, Uudessa-Seelannissa ja Etelä-Koreassa


Redi-Rock PC System for Ocean Marina

PC -järjestelmän muuri Ocean Marinassa

Sijainti: Rhyl, Pohjois-Wales, Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja: CPM Group

Kaksi kuukautta tämän sataman muurin rakennustöiden valmistuttua valtavat myrskyt piiskasivat Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja tuhosivat täysin läheiset rakennukset. Insinöörit suunnittelivat sataman käyttämällä Redi-Rock Positive Connection (PC) -järjestelmää, ja muuri pysyi pystyssä myrskyn läpi niin hyvin, että Redi-Rockia käytettiin myös muissa projekteissa eri puolilla kaupunkia.

Redi-Rock for New Zealand Road Repair

Uuden-Seelannin teiden korjaus

Sijainti: Gisborne, Uusi-Seelanti

Valmistaja: Duracrete

Kun ankara myrsky pyyhkäisi mennessään osan tätä Uuden-Seelannin Gisbornessa sijaitsevaa tietä, rakennettiin Redi-Rock-gravitaatiomuuri toimimaan paikalla pyyhkiytyneen rinteen ja sen allaolevan kallion suojana ikään kuin panssarin tapaan. Asentajat sijoittivat materiaalia muurin taakse täyttämään kulunutta aluetta ja tuomaan rannikolle vakautta. Muuri ulottui 6,4 metrin korkeuteen ja se asennettiin 10 päivässä.

Redi-Rock for City Playground

Yongsanin kaupunginpuiston leikkipuisto

Sijainti: Soul, Etelä-Korea

Valmistaja: Sekogeo

Kun perinteinen kivimuuri romahti ja uhkasi olemassaolevaa leikkipuistoa ja tietä, Daewoo Engineering & Constructionin oli keksittävä kestävä ratkaisu välittömästi. Redi-Rock-gravitaatiojärjestelmään päädyttiin siksi, että se on nopea asentaa ja vaatii minimaaliset kaivuutyöt. Myös esteettisestä näkökulmasta Ledgestonen pinta sulautui kauniisti lähistöllä jo olemassaoleviin muureihin.

Mitä muut valmistajat sanovat Redi-Rockista?


Yli 130 valmistajaa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Englannissa, Pohjois-Irlannissa, Espanjassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Venäjällä, Ranskassa, Algeriassa ja Etelä-Koreassa ovat päättäneet lisätä Redi-Rockin tuotevalikoimiinsa. Katso, miten he perustelevat Redi-Rockin valitsemisen ja kuinka se hyödyttää heidän liiketoimintaansa.

“Tutustuin muihinkin suuriin esteitä muodostaviin järjestelmiin, mutta päädyin Redi-Rockiin, koska sen myötä saatoin tarjota jotain aivan uutta Ranskassa. Lisenssin avulla meillä on tarvitsemamme tekniset asiakirjat auttaaksemme asiakkaitamme yksinkertaistamaan muuriensa ulkoasua. Se auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja tyydyttämään heidän tarpeensa”

Vincent Lachaux Lachaux Betonin omistaja Brive la Gaillarde, Ranska

"Uudessa-Seelannissa perinteisiä järjestelmiä ovat puu, Keystone, luonnonkivi ja Gabion-muurit. Ihmiset ovat kuitenkin alkaneet nähdä Redi-Rockin tuomat edut: se on nopeampi, parempi ja paremmannäköinen. Tämä on testattu ja havaittu todeksi. Luotamme siihen, ohjelma on loistava ja se on erittäin käytännöllinen ratkaisu."

David Hepburn Duracreten myyntiedustaja Uusi-Seelanti

Hanki Lisenssitiedot